Bryllups DJ

Mest – Fantastiske – Bryllupper

Dj Klippe Ø spiller fantastisk musik for Fantastiske mennesker.!
Forvent altid lidt mere – Fordi I fortjener det – Det er jeres dag. 

Et pakket dansegulv med gæster i alle aldre.
Glade mennesker i hele rummet, er alt hvad det handler om for Dj Klippe Ø.

Det handler altsammen om at skabe en oplevelse og en stemning der er lige så unik, som det brudepar hele festen hylder og fejre.

Gæsterne skal have en magisk oplevelse.
En magisk oplevelse de ikke har fået andre steder før.
Det hele skal være skabt af den drøm brudeparret havde omkring deres bryllup, igennem idéer og sparring med Dj Klippe Ø. 

Dj Klippe Ø forstår fuldt ud vigtigheden af denne specielle dag og levere altid en fuldstændigt stress-fri bryllups underholdning. 

Dj Klippe Ø tilpasser altid udstyret så det passer til jeres ønsker og jeres bryllups design, så det ikke skiller sig ud fra resten af lokalet. 

Dj Klippe Ø’s – 5 trin mod jeres bryllup

  1. Kontakt DJ Klippe Ø for at hører om han er ledig på jeres store dag. (Enten på Mail, Telefon, Messenger) Aftal derefter datoen for det første møde.
  2. Første møde med DJ Klippe Ø – Face to Face eller via facetime/skype.
  3. Jeres dato vil være reserveret i 2 uger, efter første møde. Når I føler det er tid til at gå videre i processen færdiggør DJ Klippe Ø en booking bekræftelse til jeres bryllup.
  4. Planlægning – Vi af holder et kreativt møde hvor vi planlægger dagen sammen. Det er også her I lære hinanden bedre at kende og får et endnu større indblik i hvad Dj Klippe Ø kan levere.
  5. Den sidste fase ca. 1 måned før brylluppet.
    Et kort møde, face to face eller facetime/skype, hvor I afstemmer de sidste forventninger og aligned med resten af detaljerne i har planlagt. Samt at Dj Klippe Ø har alle kontakter på, Toastmasteren, bryllups arrangøren osv osv. Så han kan koordinere de små detaljer med dem.