DJ til din Fødselsdag

De fleste spørger mig om det overhoved er nødvendigt med en DJ til deres fødselsdag. Og til det har jeg kun at svare, Det kommer helt an på hvilken fest du gerne vil have.

Vi har alle været til en fødselsdag hvor der var en som styrede slagets gang fra en Ipad eller telefon, og hen på aftenen stod der altid 3 eller flere omkring telefonen og valgte lige deres yndlings nummer. Hvilket næsten altid resultere i at man hører 10 forskellige genre og der bliver tit skiftet til en ny sang midt i en anden. Den går lige indtil kaffen er serveret og 50% af gæsterne smutter og så går den fest kun en vej.

Jeg taler altid med mine kunder om hvad de ønsker sig og hvilken slags fødselsdag det skal være.
– Ønsker man at træbenet skal svinges hele natten til Kim Larsen?
– Ønsker man at der bliver danset på bordene til den lyse morgen? – Ønsker man at det skal være stille og roligt samt at i får spillet alle ønsker? – Eller et mix af det hele.?

En ting er sikkert og det er at jeg har mange års erfaring i at læse et danse gulv og i at bygge musikken op så der kan være helt run på danse gulvet. Men der skal samtidig også være et godt mix af noget go musik hvor man måske kun har 40% af gæsterne på gulvet og resten kan lige puste ud i baren og vrikke lidt med den ene fod eller skråle med imens de bestiller sig noget kold at drikke.

Ring eller skriv til mig så kan vi få en hurtig snak om jeres ønsker eller få besvaret nogle af de spørgsmål man står inde med når man skal planlægge en fødselsdag og den bare skal spille.